Hüyükteki Meyve Üreticisi De Zirai Don Mağduru Oldu
Konya’nın organik çilek üretim merkezlerinden Hüyük ilçesinde faaliyet gösteren meyve üreticileri de zirai don mağduru oldu.
Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’nin yer aldığı Doğu Marmara Bölgesinde elektrik dağıtım hizmeti sunan SEDAŞ’ta Regülasyon, Strateji ve Uyum Direktörü olarak görev yapan Mustafa Yılmaz, Genel Müdür Vekilliğine atandı.
SEDAŞ İcra Başkanlığı görevini yürüten Dr. Necmi Odyakmaz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılma kararı aldı. Odyakmaz’ın SEDAŞ’taki Yönetim Kurulu üyeliği ise devam ediyor.
Genel Müdür Vekili olarak görevi devralan Mustafa Yılmaz, enerji dağıtım alanında sürdürülebilir ve daha kaliteli hizmet sunmak için gerekli görülen müşteri memnuniyeti, inovasyon, dijital dönüşüm ve operasyonel verimlilik hedefleri doğrultusunda SEDAŞ’ın sektördeki öncü konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.
Mustafa Yılmaz kimdir?
SEDAŞ Genel Müdür Vekili Mustafa Yılmaz, 1982 yılında Karabük’te doğdu. 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu, Syracuse Üniversitesi (New York-ABD) Kamu Yönetimi alanındaki yüksek lisansını 2013 yılında tamamladı. Profesyonel iş hayatına 2004 yılında İçişleri Bakanlığında başladı. Daha sonra Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda (EPDK) çalışan Yılmaz, ERRA’da (Energy Regulators Regional Association) Tarife Komitesi Başkanlığı görevlerini de yürüttü. 2019 yılından itibaren ise SEDAŞ’ta Regülasyon, Strateji ve Uyum Direktörü olarak görevini sürdürdü.
SEDAŞ Genel Müdür Vekili Mustafa Yılmaz, evli ve iki çocuk babası.
Konya’nın organik çilek üretim merkezlerinden Hüyük ilçesinde faaliyet gösteren meyve üreticileri de zirai don mağduru oldu.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum ve çevresi için; buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulundu.
Türkiye’nin doğa harikası şehirlerinden biri olan ve yüzde 65’i ormanlarla kaplı olan Bolu’nun Göynük ilçesinde, vatandaşların attığı çöpler çirkin manzaralar oluşturdu.
Kocaeli’de çocuklar rengarenk kağıtlar, çıtalar ve iplerle kendi uçurtmalarını tasarlayarak gökyüzüne saldı. Uçurulan her uçurtma, bir hayalin kanatlanışı olarak gökyüzünü renklendirdi.